Информация за бисквитки

Ние използваме "бисквитки", за да подобрим Вашето преживяване на http://condjpra.shopiko.bg Тук ще ви разкажем как правим това.

За "бисквитките"

Това са малки файлове, които сайтът може да запише на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате дадена страница. Бисквитката ще ни помогне да разпознаем вашето устройство следващия път, когато ни посетите. С термина „бисквитки“ назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.

Те изпълняват множество различни функции. Например, помагат ни да запомним Вашите предпочитания и да ви препоръчаме съдържание, което би било интересно за Вас.

Повечето „бисквитки“ не събират информация, която може да Ви идентифицира. Данните, които се съхраняват са по-скоро обща информация за това как достигате до нашия сайт, как го ползвате или какво е Вашето местоположение.

Видове „бисквитки“?

По принцип „бисквитките“ са 4 основни вида:

1. Важни „бисквитки“
Някои „бисквитки“ са жизнено важни за функционирането на даден сайт. Те позволяват идентифициране на регистрираните потребители. Те гарантират, че тези потребители могат например да коментират под статиите, както и че платените абонати имат необходимото ниво на достъп до статиите и секциите в сайтовете. Ако абониран потребител реши да спре тези бисквитки, той няма да има достъп до съдържанието, достъпно само за абонати. Ние не използваме такива „бисквитки“, тъй като достъпът до съдържанието на сайта не изисква регистрация.

2. „Бисквитки“ свързани с ефективността на сайта
Други „бисквитки“ ни помагат да анализираме как посетителите използват сайта ни и да наблюдаваме неговото представяне. Това ни позволява да Ви предложим персонализирано съдържание и да идентифицираме евентуални проблеми. Например, бихме могли да използваме „бисквитките“, за да проследяваме кои публикации са най-популярни.

3. Функционални „бисквитки“
Функционалните „бисквитки“ ни помагат да запомним Вашите предпочитания и персонални настройки.

4. Поведенческо таргетирани рекламни „бисквитки“
Ние и рекламодателите ни използват „бисквитки“, за да Ви показваме реклами, релевантни на Вашите интереси. Ние не разкриваме самоличността ви на нашите рекламодатели.

Повече за бисквитките можете да научите на: www.allaboutcookies.org/.

Използва ли някой друг “бисквитки” на сайта http://condjpra.shopiko.bg

Рекламодателите понякога използват техни “бисквитки”, за да Ви показват таргетирани реклами. Например, рекламодателите могат да използват профил базиран на сайтовете, които преди сте посещавали, за да Ви показват по-подходящи реклами, когато посещавате http://condjpra.shopiko.bg. Така ще виждате реклами, отговарящи на Вашите интереси.

Ние използваме Google Analytics, за да наблюдаваме трафика на нашия сайт. Също така, когато споделите статия използвайки бутоните към социалните мрежи при нашите публикации, социалната мрежа, създала този бутон ще запамети това Ваше действие.

Как да изключите "бисквитките"?

Всички браузъри позволяват да променяте настройките за "бисквитки". Следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона "Помощ" от менютата на Вашия браузър:
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari web и iOS.

Използва ли http://condjpra.shopiko.bg“бисквитки”, които съдържат лични данни?
Не, "бисвкитките", които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

Последна промяна на политиката за ползване на „бисквитки“: 09 май 2016 г.

 

"Във връзка с разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г." 

 УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИ ДАННИ

С настоящото „Супер Бийм“  ЕООД Ви предоставя информация относно обработването на Вашите лични данни във връзка със сключване, обслужване, изпълнение на задължения и уреждане на договори и/или друго запитване към  „Супер Бийм “  ЕООД.

-Личните данни, които обикновено се обработват са следните:

- Имена: име, презиме и фамилия;

- ЕГН, ЛНЧ /личен номер на чужденец/;

- Контакти: електронна поща, адрес за кореспонденция и телефон;

- Адрес: постоянен или настоящ;

- Банкова информация: обслужваща банка, номер на банкова сметка и SWIFT код;

-Данни, предоставяни през интернет страницата на дружеството сайт http://condjpra.shopiko.bg
-Информация за използваното крайно електронно съобщително устройство, вида на устройството, използваната операционна система, IP адрес при посещение на интернет страницата ни.

-Обработването на Вашите данни е необходимо за сключване, обслужване, изпълнение на задължения и уреждане на договори за покупко – продажба, рекламации и гаранции.

„Супер Бийм “  ЕООД  може да обработва Вашите данни за целите на маркетингова комуникация, включително за целите на директния маркетинг, въз основа на изрично Ваше съгласие.

Обработването на Вашите лични данни, свързани с Ваши искания, жалби, молби или други запитвания към нас, се извършва въз основа на недвусмисленото съгласие, изразено от Вас чрез попълване на съответна форма.

-Предоставените от Вас лични данни ще бъдат използвани за целите на администриране на правоотношение по покупко-продажба на стоки, както и в определни случаи да отговорим на Ваше искане, жалба, молба или друго запитване към „Супер Бийм “  ЕООД, включително но не само за целите на:

- Обработване и отговор на Ваше искане, жалба, молба или друго запитване към „Супер Бийм “  ЕООД

-  Подобряване качеството на предоставяните услуги;

- Обработване на претенции по повод настъпване на рекламации.

- Защита на легитимния интерес на „Супер Бийм “  ЕООД в случай на евентуален спор;

- Изпълнение на законови изисквания.

- За маркетингова комуникация и целите на директния маркетинг;

 „Супер Бийм “  ЕООД ЕООД зачита и пази поверителността на Вашите лични данни. При спазване на законовите изисквания е възможно „Супер Бийм “  ЕООД  да разкрие Ваши лични данни на следните лица:

- Държавни и общински органи - в изпълнение на своите законови задължения,  „Супер Бийм “  ЕООД може да бъде задължен да разкрие лични данни при изрично указание на държавни или общински органи;

                „Супер Бийм “  ЕООД  съхранява отделните документи, които администрира за целите на изпълнение на задължения по  договори и рекламации  и за изпълнение на законови задължения.

За по-подробна информация относно сроковете за съхранение на всички документи, които „Супер Бийм “  ЕООД ЕООД обработва, или може да се обърнете към „Супер Бийм “  ЕООД ЕООД  на телефон 0879430636 , електронна поща olightbg@gmail.com и да поискате копие от Правилата.

                - При спазване на българското законодателство и общото законодателство на ЕС, Вие имате следните права спрямо личните Ви данни, обработвани от  Супер Бийм “  ЕООД :

1. Да получите достъп до Вашите личните данни, които „Супер Бийм “  ЕООД  обработва и да получите копие от тях;

2. При непълнота или неточност в данните, които .„ Супер Бийм “  ЕООД  обработва, личните Ви данни да бъдат коригирани;

3. Да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато са налице условията за това. Такива случаи са ако е постигната целта, за която данните са събрани; оттеглили сте съгласието си, когато обработката се базира на съгласие и няма друго законово основание за обработка; данните Ви се обработват незаконосъобразно и други;

4. В определените от закона случаи да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена;

5. В случаите, когато данните Ви се обработват на основание на легитимен интерес (изброени по-горе в това Уведомление), можете да възразите срещу обработването на Вашите лични данни на това основание;

6. Да упражните правото си на преносимост на данните и да поискате данните Ви да бъдат предоставени в структуриран, общоупотребяван и машинно-четим формат;

7. Да оттеглите даденото от Вас съгласие, когато обработването на личните Ви данни се основава на съгласие.

Също така имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни , когато са налице съответните предпоставки за това.

-Можете да се свържете с  „Супер Бийм “  ЕООД  на следния адрес: България, гр. София, Кота 1050/27, ел. поща:olightbg@gmail.com; тел: 0879430636  С приемане на настоящето Уведомление за поверителност, Вие ни давате съгласие да обработваме Вашите лични данни за посочените по-горе цели.